Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szijjártó: Nem lehet kirúgni a kismamákat Nyomtatás E-mail
Írta: MTI-TV2.hu-origo   
2011. július 29.

ImageA Fidesz nem fog semmilyen olyan törvényjavaslatot megszavazni, amely nehezítené akár a kismamák, akár a munkanélküliek visszatérését a munka világába. – szögezte le Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség szóvivője csütörtökön a TV2 Mokka című műsorában. Gyurcsány Ferencet, Medgyessy Pétert, Bajnai Gordont és pénzügyminisztereit is felelősségre vonná az államadósság emelkedéséért az okokat vizsgáló parlamenti albizottság alelnöke.

Tovább...
 
A polgármester elismeri az Alcoa tevékenységét Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2011. július 29.

ImageA munkahelyteremtésre adott állami támogatások esetében ellenőrizni kell a felhasználás átláthatóságát minden vállalat, így az Alcoa-Köfém Kft. esetében is. Ettől függetlenül el kell ismerni azokat az érdemeket, melyeket az Alcoa a városnak és sok ezer polgárnak nyújt. – így reagált dr. Cser-Palkovics András azokra a sajtóinformációkra, melyek szerint a cég munkahelyteremtésre kapott állami pénzt, mégis közel embert küldött el az utóbbi években. A polgármester szerint fontos leszögezni, hogy az Alcoa a magyar gazdaság egyik meghatározó szereplője, Székesfehérvár egyik legnagyobb foglalkoztatója és adófizetője.

Tovább...
 
Magyarországnak szüksége van a fiatalokra Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. július 29.

Image"Amennyiben értelmes célokat kapnak a fiatalok, nagyszerű dolgokra képesek." - mondta Soltész Miklós család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az Új Nemzedék Jövőjéért vitairatról szóló társadalmi párbeszéd tegnapi záróeseményén, Budapesten.

Tovább...
 
Forma-1-es nap a civileknek Nyomtatás E-mail
Írta: H.T. - T.M.   
2011. július 28.

ImageForma-1-es napra várta a Székesfehérvár Önkormányzata és a Vodafone Magyarország négy helyi civil szervezet pártfogoltjait az Alba Plaza-ban. A program során látássérült gyerekeknek lehetőségük nyílt arra, hogy testközelből is megérintsék a kiállított Vodafone McLaren Mercedes versenyautót, ezáltal szerezve maradandó élményt és emlékeket.

Tovább...
 
Szijjártó: Nem lehet megkérdőjelezni az emberek akaratát Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. július 28.

ImageSenki nincs abban a helyzetben - sem Magyarországon, sem azon kívül -, hogy megkérdőjelezze a magyar emberek akaratát, márpedig "a magyar emberek világosan és egyértelműen kifejezték az akaratukat tavaly tavasszal, amikor az ország megújítására és átszervezésére adtak világos felhatalmazást a kormánynak". - így reagált Szijjártó Péter a miniszterelnök szóvivője szerdán újságírók előtt az amerikai helyettes külügyi államtitkár kijelentéseire.

Tovább...
 
Minden patikában meghatározott létszámú szakember segíti a betegeket Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. július 28.

ImageA kormány a szakszerű gyógyszerellátás országosan egységes biztosítása érdekében 2013. július 1-től a gyógyszertárak nyitvatartási idejéhez, valamint az általuk kezelt vények számához igazodva meghatározza a gyógyszertárban dolgozó személyek minimális létszámát.

Tovább...
 
Továbbra is az élvonalban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 28.

ImageA Kodolányi János Főiskola továbbra is az egyik legkedveltebb célpont a felsőoktatásban továbbtanulni szándékozók körében a FELVI adatai szerint. A 2011/2012-es tanév jelentkezési számai bizakodásra adnak okot, az elmúlt évhez viszonyítva növekedett a felvettek száma. A múlt héten közzétett felvételi ponthatárok szerint a Kodolányin a legmagasabb pontszámot az előadóművészet jazz dob/gitár/ének szakokra bekerülni szándékozó jelentkezőknek kellett produkálniuk, szám szerint 429 pontot.

Tovább...
 
Négy településen irtják a szúnyogokat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. július 28.

ImageLégi szúnyogirtást végeznek Székesfehérvár, Börgönd, Csala és Kisfalud belterületén. Az alkalmazott szer a méhekre is veszélyet jelent, így a méhészeknek szükséges megtenniük a megfelelő óvintézkedéseket.

Tovább...
 
Indul a kistérségi szintű időjárási veszélyjelző rendszer Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. július 27.

ImageAugusztus elsejétől indul a kistérségi szintű időjárási veszélyjelző rendszer. Az uniós pályázati pénzből finanszírozott beruházást Illés Zoltán államtitkár és Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője mutatta be keddi sajtótájékoztatójukon.

Tovább...
 
Újra működik az Aquamobil Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. július 27.

ImageTizenkét éve helyezték el a Balatoni út 6. szám előtti kis téren az Aquamobilt. A Lisszaboni Világkiállításra készült látványos szerkezetet az Önkormányzat támogatásával felújították, így ezentúl újra működik. Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Dr. Csonki István, a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság igazgatója sajtótájékoztatón mutatta be a megújult Aquamobilt.

Tovább...
 
Vilniusban járt az óvodavezető Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. július 27.

ImageTöbb nemzetközi programban vett már részt a Tóvárosi Óvoda. - Elsők között ismerte fel a pályázatok nyújtotta lehetőségeket a Tóvárosi Óvoda és az elmúlt években több nemzetközi együttműködésben is részt vett az intézmény. Az óvoda vezetője, Nagy Tamásné legutóbb Vilniusban járt egy szakmai találkozón.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 16996 - 17006 / 20402